Urbokida

Pasiekti pasaulio centrą

Sukūrė: Urbokida 2009-03-29

skarabejusTikslą pasiekti galima įvairiausiais būdais. Skeptikai dažnai atmeta tai, kas jiems atrodo neracionalu, nelogiška.

Sutarkim, kad tikslo siekimo metodas telpa į rėmus : nekenkti sau ar kitam. Ir šiame straipsnyje būtent apsiriboju, jog leidžiama viskas, kol tai nekenkia.

Koks metodas yra geriausias? Užsispyrimas ir alinantis darbas? Lengvabūdiškas lošimas loterijoje? Siūlau puikų metodą: pilstyti vandenį iš vienos stiklinės į kitą. Jei tai gali padėti pasiekti tikslą, tai puikus metodas. Svarbu ne kaip, o kokia sėkmė. Jei padeda priklijuotas lapelis, tai puikus metodas.

Turiu draugę, kuri pati ilgai mokėsi kvėpuoti (rebreathing). Dabar to moko kitus. Jei kam reikia kontaktų, parašykit į komentarus, atsiųsiu į emailą. Ji labai tiki tuo, ką daro, ir manau būtent jos tikėjimas jai suteikia stiprybės pasiekti tikslą. Ar gali kvėpavimas padėti? Gali, jei to nori. Na bent netrukdo, tikrai.

Žmonės nusiperka pinigų medį ir pasistato ant palangės. Kilnoja vazoną iš vieno kambario į kitą, kol nepradeda sektis. Kiti turi raudonas pinigines, kad pinigai patys į kišenę šoktų. Pati nešioju skarabėjų ant kaklo, man jis tiesiog labai gražus. Bet yra kas tiki, jog jis pildo norus. Jei nuo pakabuko norai pradės pildytis, aš – už. Ar tai lengvabūdiška? Koks skirtumas, jei tai malonu ir jautiesi saugesnis, kad turi užnugarį?

Jei sudužus vazonui kyla mintys, kad nebesiseks, tuomet tai prastas metodas. Tačiau jei tikėjimas, kad ir vazono stiprybe, padeda uždirbti pinigų, sutarti šeimoje ar pasiekti savo tikslų, kodėl gi ne. Tegu tik vazonas ar pakabukas netampa svarbesnis už tikslą. Juk esmė tame, kad nori, jog sektųsi. Strimgalviais visi pirkti raudonų vazonų! Kuo didesnių :]

PS: nuotrauka pasiskolinta iš čia.

 
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos