Urbokida

Trumpai: kai padėtis atrodo beviltiška

Sukūrė: Urbokida 2009-06-26

Kiekvieną rytą ateinu ir vis pradedu rašyt po straipsnį, tada permetu akim juodraštį ir galvoju – kam dar vienas pykčio laiškas.

Todėl manau, kad verta pasiimti kūrybinių atostogų ir pora savaičių pailsėti (nežinau ar gausis), bet juk norai įsuka pasaulį :] Todėl visiems, kas turi konkrečių argumentų ir sprendimų pasiūlymų, linkiu sėkmės ir kiek galėsiu, būtinai, prisidėsiu.

Tik norėčiau pasiūlyt vieną idėją: nekovokim prieš, palaikykim už. Jei nepatinka politikas, palaikykim jo oponentą. Jei nepatinka sprendimas, palaikykim kitą galimybę. Nukreipkim energiją ne į trūkumų ieškojimą, o racionalių sprendimų siūlymą, ieškojimą, priėmimą.

Pabaigai :]

Komentarų: 5 - “Trumpai: kai padėtis atrodo beviltiška”

  1. Antanas sako:

    kai padėtis atrodo beviltiška, reikia prisiminti, kad viltis visada yra, ir anksčiau ar vėliau viskas bus gerai :) juk viskas turi savo pabaigą – tiek gėris, tiek blogis. gerų atostogų :)

  2. Urbokida sako:

    ačiū :]

  3. Dainius sako:

    Pritariu Tavo požiūriui ir vertinu išsakytas mintis, ne vien šitam įraše, bet ir visam blog’e. Sėkmės ir geri poilsio;]

  4. Arnas sako:

    Aš taip pat pažiūrėjau filmą „The Secret“. Tačiau neradau nieko naujo. Idėja, kad mintys materializuojasi man gerai žinoma iš asmeninės patirties. Rekomenduoju perskaityti šio filmo įkviepėjo Napoleono Hilo knygą „Galvok ir būk turtingas“.

    Sėkmės atostogaujant :)

  5. GabrieGliukaz sako:

    Man McFerrino šitas labiau patinka http://www.youtube.com/watch?v=LtXrKo8Btfc

 
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos