Urbokida

Trumpai: eurovizija

Sukūrė: Urbokida 2010-01-04

eurovisionAr pati Eurovizija yra gerai ar ne… klausimas. Bet kuriuo atveju – tai televizinis konkursas, turintis savo auditoriją, ir savo vertybes.  Galim sakyti, kad mus mėgsta ar nemėgsta, bet kažkaip stipri daina iš pirmo karto kyla į 6 vietą, o prasta nepatenka į finalą ir nieko nepadarysi… Man tiesiog užkliuvo straipsnio sakinys, cituoju:

„Tai puiki naujametė dovana „Eurovizijos“ dainų konkurso gerbėjams ir LRT visų žiūrovų vardu dėkoja partneriams, kurių dėka galėsime dalyvauti šiame Lietuvą garsinančiame renginyje. Šaltinis.

Kad galėsim, tai tikrai. Svarbiausia gauti progą, o jau kaip pasirodai, tai paties reikalas. Tik LT man atrodo visi ir laukia kaip ant ko nors sušokti ir dar net neprasidėjus konkursui jau žinoti, kad nepavyks :) Naujų metų proga siūlau, gal šiemet būkim originalūs ir palaikom saviškius? Koks skirtumas kokie jie? Jei jau siunčiam, tai ir palaikom :]

Komentarų: 4 - “Trumpai: eurovizija”

  1. Mantas sako:

    Pernai ne žiūrėjau Euroviziją, o klausiausi per radiją. Žadu ir šįmet tai pratęst. Bent jau pajaučiu, kad čia dainų konkursas, o ne velniai žino kas.

  2. Vilhelmas Negerovė sako:

    Aš siūlau atvirkščiai (nei Mantas), t.y. žiūrėti Euroviziją, bet be garso. Man labai patinka ekshibicionistiniai Eurovizijos dalyvių pasirodymai: tokie banalūs, kičiniai, bet kartu ir pretenzingi, o dėl to – labai juokingi. O pačias dainas galima perklausyti internete dar kelios savaitės iki paties konkurso.

    Žinoma, aš pats Euroviziją žiūriu su garsu, tačiau kai jau iš anksto žinau, kad gerų (pakenčiamų) dainų bus tik kokios 3-5, didesnį dėmesį kreipiu į atlikėjų išsidirbinėjimus.

  3. Mantas sako:

    Irgi geras būdas. Prieš berods pora metų taip žiūrėjau ukrainietės pasirodymą. Užsileidi jos klipą be garso, pasileidi kokio muzikos ir pirmyn :D

  4. Urbokida sako:

    Man pats konkursas įdomus kaip TV renginys. Kaip suorganizuota, kokie „lepsusai“ padaryti (kai Bilano švarkas pakibo ant lyno…. :D Rusija ), kokie perliukai atrasti… Pačios dainos ir pasirodymai, tiesa sakant :], antraeilis dalykas. Tai popsas ir meno ieškau renginio organizacijoje. Iš matytų Eurovizijų man labiausiai patiko Turkija (nuo kada pradėjau žiūrėt – nebepamenu). Kitos tokios įspūdingos nemačiau. Gal šie metai bus įpatingi :]

 
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos