Urbokida

Vienuolis, kuris pardavė Ferrari. Robin Sharma

Sukūrė: Urbokida 2009-07-30

robin-sharmaŠi knyga tai romanas, parašytas dialogo forma. Puiki istoriją apie harmoniją pačiam su savimi, kaip sugebėti atrasti pusiausvyrą ir ja mėgautis. Atrasti gyvenimo džiaugsmą ir nusistatyti vertybes ir jomis vadovautis.

Iš knygos:

„Išdrįsk įsivaizduoti, kad esi kur kas daugiau nei aplinkybių auka.“

Per 21 dieną galima susikurti naują įprotį. Galima pakeisti esamą. Išmok įsigilinti į save, pažinti ir valdyti. Skaityti toliau.

Komentarų: 5 - “Vienuolis, kuris pardavė Ferrari. Robin Sharma”

  1. E. sako:

    Nieko gero, pigus romaniūkštis besiblaškantiems, naujai iškeptiems Lietuvos verslininkėliams. Nors komercine prasme labai teisingas: visiškas pop, visiškai sukramtytas, reklama į plačias mases, po kurios gali atlikti daugybė sėkmingų seminarų „kai reikia gerai gyventi“.

  2. Urbokida sako:

    Iš to kaip parašei komentarą, matau, kad esmės ir nepagavai :]
    Gyvenimas nieko blogo nedaro, kol pats to nenori.
    PS: romanas neskatina verslo… Jis labiau skirtas vertybių sistemos nustatymui, savo tikslų iškėlimui, suvokimui, kad reikia daugiau dėmesio skirti laiko savo asmenybės tobulinimui, o ne kapitalo kalimui. Ten vos ne visas skyrius apie tai, kaip geriau laiką skirti savo vaikams nei verslo susitikimams… Nieko nepainioji?

  3. E. sako:

    Labai nesinori man įrodinėti ką pagavau, ko ne, tad tebūnie tai tik mano nuomonė.
    Aš niekur nesakiau, kad romanas skatina verslą ar moko jį „daryti“, aš sakiau į ką jis orientuotas . Šiuo laikotarpiu ypatingai daug atkutusiu verslininkėlių/valdininkėlių ir kito plauko žmogelių, kurių viso gyvenimo tikslas ir vertybės (laimės supratimas) buvo tik pinigai. Deja, šiek tiek užsidirbus pinigėlių, laimės nepadaugėjo. O sugebėjimo suprast save, aplinką bei turėti gyvenimo prioritetus, neatsirado. Žmogui be pagrindo, be orientyrų gyvenime sunku, jis blaškosi, pavargsta nuo visko. Dabartiniai gyvenimo tempai beprotiški ir visa tai varo varganą žmogelį iš proto. Ši masė labai imli visokiam šlamštui, kuris padės padaryti gyvenimą laimingu. Tiesa, receptai padaryti gyvenimą laimingu, neturi būti labai sudėtingi, nes labai stipriai mąstyti, vargti nebenorima, ir taip visi pavargę.
    Kažkur skaičiau gerą komentarą „Aš mieliau skaitau knygas apie vienuolius, kurie niekada nepirko ferario“.

  4. Urbokida sako:

    :]

  5. E. sako:

    ps. sorry už klaidas, spartus gyvenimo tempas įtakoja ir mano komentavimo kokybę ;)

 
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos